Νέα - Εκδηλώσεις
Η εταιρεία Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στην παγκόσμια έκθεση για την επεξεργασία του νερού, την ύδρευση, την θέρμανση, την ψύξη και την ενέργεια, MCE – Mostra Convegno Expocomfort που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, από τις 13 Μαρτίου έως τις 16 Μαρτίου 2018.

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε μια άκρως επιτυχημένη παρουσία συμμετέχοντας στην Climatherm Energy 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.
Η Climatherm Energy 2018 αποτελεί την κορυφαία, μεγαλύτερη και εξειδικευμένη Διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την στήριξη και συμμετοχή, όλων των μεγάλων φορέων του κλάδου.

Η εταιρεία Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στην παγκόσμια έκθεση για την επεξεργασία του νερού Aquatech που πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2017.
H Aquatech είναι η σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση που ως κύριο αντικείμενο έχει το νερό και συγκεκριμένα την επεξεργασία του νερού η οποία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εταιρεία Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. πραγματοποίησε μια ακόμη άκρως επιτυχημένη παρουσία, συμμετέχοντας στην 82η ΔΕΘ 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.
H ΔΕΘ - HELEXPO είναι η σημαντικότερη Έκθεση της Ελλάδος, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΩΝΙΑΣ (ΥΨΟΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ)
Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 57009, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 778822-23
Φαξ: 2310 778824
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Ασφάλεια Πληρωμών

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω του ασφαλούς συστήματος Cardlink Payment Gateway της Eurobank
eurobank cardlink

visa visa electron mastercardmaestro